Wilt u zelf bouwen in Nieuw Delft?

De bouwgroep Van Leeuwenhoek is begonnen met het ontwerp van haar woonblok in de nieuwe woonwijk Van Leeuwenhoekkwartier in de Spoorzone van Nieuw Delft.

In Nieuw Delft bruist het van de bouwactiviteiten. Rond het nieuwe station van Delft is inmiddels het stadskantoor van de architectengroep Mecannoo geopend, is het busstation in bedrijf genomen en wordt boven op de spoortunnel een park aangelegd. De Coendersbuurt, met onder andere het Grachtenhuis Nieuw Delft naar ontwerp van Studio Huijgens, is volop in aanbouw. Er ontstaat een geheel nieuwe wijk grenzend aan de oude Binnenstad van het mooie Delft.

Inmiddels is er een tweede inschrijving voor zelfbouwers gestart, nu voor het Van Leeuwenhoekkwartier. De bouwgroep Van Leeuwenhoek pakt de uitdaging van de gemeente Delft aan en heeft samen met Liesbeth Janson van Studio Huijgens en Mark van Kessel van Espace Continue Ontwerp een eerste ontwerp gemaakt voor een woonblok met acht appartementen en een praktijkwoning.

Zou u ook graag willen wonen in Nieuw Delft? U kunt zich nog aansluiten bij ons initiatief. Het voordeel? U weet wie u buren worden, heeft invloed op de uitwerking van uw eigen woning en u betaalt alleen de kostprijs.

Voor meer informatie zie onze flyer bouwgroep Leeuwenhoek 20160901.pdf

Wilt u meer over de bouwgroep weten? Stuur dan een mail naar: do.harsveld@ziggo.nlĀ 

Wilt u zich direct aanmelden, stuur een mail aan: post@studiohuijgens.nl